Blog
 

"Hoci si takmer 90 % Slovákov dáva veľký pozor na množstvo prijatých tukov a počítajú kalórie, iným aspektom jedálneho lístka už nevenujú pozornosť," píšu autori nedávneho prieskumu na stovkách pracujúcich žien a mužov. A práve preto nechudnú, hoci hladujú. Nepatríte k nim aj vy?

Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D
DNA je ochorenie spôsobené poruchou metabolizmu purínov, ktoré sa nachádzajú predovšetkým v červenom mäse, vnútornostiach, súvisí však predovšetkým nestriedmosťou v jedle a vysokou energetickou hodnotou potravy.

Ako upozornil hlavný odborník MZ SR pre endokrinológiu a vnútorné lekárstvo profesor MUDr. Juraj Payer, CSc, žiadny organizmus nemôže fungovať bez hormónov.
Nadbytok i nedostatok hormónov môže mať fatálne dôsledky pre organizmus. Okrem metabolizmu majú vplyv aj na fyzický a psychický vývoj. Kontrolujú rast, výkonnosť, biochemickú činnosť tela a...

Podváha

25.04.2017

Mgr. Veronika Pavlová nutričný terapeut, laktačná poradkyňa

Stav vašej pleti je odrazom toho, akým spôsobom ste sa o seba starali v priebehu minulých rokov. Každá vráska o niečom vypovedá.

© 2016 Tatiana Karalová , Rožňava
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky